Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Opel Combo

1.3 CDTi L1H1 ecoFLEX Selection, Marge auto

Prijs
4.990
Vakgarage Klaster BV
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Afmetingen

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Vakgarage Klaster Auto's is gevestigd aan de Industrieweg 13. te Oldemarkt. Wij zijn een Vakgarage " Professional" met de modernste uitlees apparatuur en airco vulstation. Tevens repareren wij voor alle grote lease maatschappijen en hebben wij een eigen schade afdeling. Door onze grote variateit in bouwjaren en modellen is het voor iedereen interessant om eens een kijkje te komen nemen bij onze occasions. Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Opel Combo. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling zijn aan boord. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling horen tot de voorzieningen op deze auto. In de Opel Combo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit. Vakgarage Klaster Auto's is gevestigd aan de Industrieweg 13, te Oldemarkt. Dit betreft een MARGE auto, komt geen BTW bij.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions

Ook interessant